onsdag 9 april 2008

Tamarind och Cool Place

När solen vid halvsextiden allt snabbare sjunker mot horisonten och dagens fotbollsmatch på stranden har slutat pga mörker finns fortfarande många kvällsbadande Thailändare kvar på stranden. De verkar uppskatta den relativa svalkan om möjligt ännu mer än vi Västerlänningar. Jag säger relativa svalka för temperaturen ligger nog nånstans kring 30-gradersstrecket. Och vattnet ja det är ännu varmare!
Nu är det hög tid för ett besök på kaffebaren Cool place som ligger mitt emot resorten Tamarind, som jag nämnt tidigare.


Baren drivs av en trevlig svensk som heter Tomas Kaufman som förutom Cool Place också har ett Showroom för sängar, möbler, textilier och mycket annat i foajén till Tamarind (www.sanrajs.se). Ni hittar honom vanligtvis på Cool Place om ni vill gå in och titta och på det han säljer. Vid disken hittar ni den här blyga damen som vet hur man tillreder en latte eller vad det nu är som ditt svenska kaffesug trängtar efter.
På menyn finns det både kaffe..


och allehanda öl,vin och drinkar.

Miljön skiljer sig från de andra barerna och restaurangerna med sin vita inredning och mjuka soffor. Det här var Margaretas älsklingsställe för eftermiddagskaffet.

Inga kommentarer: